[ Zesp� Szk� Agrotechnicznych i Og�lnokszta�c�cych w Swaro�ynie ]
>>STRONA ARCHIWALNA ZSAiO W SWAROŻYNIE<<
>> www.zsaio.pl <<
































archiwum

Warsztaty kulinarne

Krzysztof Szulborski zaprezentowa³ zagadnienia zwi±zane ze sposobami przygotowania ryb, rozpoznawaniem ich, ocen± ¶wie¿o¶ci, metodami obróbki cieplnej, na prezentacji pt. „Ryby w kuchni pomorskiej i kaszubskiej”. M³odzie¿ mia³a te¿ okazjê zobaczyæ jak prezentowane s± potrawy na konkursach kulinarnych.
Andrzej £awniczak przygotowywa³ wraz z uczniami przek±ski i potrawy z ryb – gravlax, chipsy ze ¶ledzi, zupê bursztynow± oraz pulpety z dorsza.

H. Plichta


WK1.jpgWK2.jpgWK3.jpgWK4.jpgWK5.jpgWK7.jpgWK8.jpgWK9.jpgWK10.jpgWK6.jpgWK11.jpgWK12.JPGWK13.jpgWK14.jpgWK15.jpgWK16.jpgWK17.jpgWK18.jpgWK19.jpgWK20.jpgWK21.jpgWK22.jpgWK23.jpgWK24.jpgWK25.jpgWK26.jpgWK27.jpgWK28.jpgWK29.jpgWK30.jpgWK31.jpgWK32.jpgWK33.jpgWK34.jpg
12 Grudnia 2012 by J. Prabucki


name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews



Czwartek
25 kwietnia
2024

Do zako?czenia zaj?? szkolnych
2015/16 pozosta?o:
Dzi? s? imieniny:

Odwiedzi?o nas:
2208479 os?b