>>STRONA ARCHIWALNA ZSAiO W SWAROŻYNIE<<
>> www.zsaio.pl <<
































archiwum

Warsztaty kulinarne

Krzysztof Szulborski zaprezentowa zagadnienia zwizane ze sposobami przygotowania ryb, rozpoznawaniem ich, ocen wieoci, metodami obrbki cieplnej, na prezentacji pt. „Ryby w kuchni pomorskiej i kaszubskiej”. Modzie miaa te okazj zobaczy jak prezentowane s potrawy na konkursach kulinarnych.
Andrzej awniczak przygotowywa wraz z uczniami przekski i potrawy z ryb – gravlax, chipsy ze ledzi, zup bursztynow oraz pulpety z dorsza.

H. Plichta


WK1.jpgWK2.jpgWK3.jpgWK4.jpgWK5.jpgWK7.jpgWK8.jpgWK9.jpgWK10.jpgWK6.jpgWK11.jpgWK12.JPGWK13.jpgWK14.jpgWK15.jpgWK16.jpgWK17.jpgWK18.jpgWK19.jpgWK20.jpgWK21.jpgWK22.jpgWK23.jpgWK24.jpgWK25.jpgWK26.jpgWK27.jpgWK28.jpgWK29.jpgWK30.jpgWK31.jpgWK32.jpgWK33.jpgWK34.jpg
12 Grudnia 2012 by J. Prabucki


name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews



Sobota
3 grudnia
2022

Do zako?czenia zaj?? szkolnych
2015/16 pozosta?o:
Dzi? s? imieniny:

Odwiedzi?o nas:
2208479 os?b